Logo Centrum Eigen Wijze

Actueel bij Centrum Eigen Wijze

Woensdag 30 juni 2021 is de laatste dag dat de praktijk van Centrum Eigen Wijze is geopend. Hoewel ik nu al weet dat ik mijn werk, mijn wens en mijn betrokkenheid om je in contact te laten zijn met jouw unieke eigen wijsheid, de contacten die ik met ieder heb (gehad) enorm zal missen, ga ik vanaf 1 juli genieten van mijn pensioen.

 

Wat betekent dit praktisch gezien?
* Mocht je nog een afspraak willen maken voor een polariteitsmassage, een voetreflexmassage, een lymfemassage of een gesprek? Wacht dan niet tot het allerlaatste moment!
* Wil je een cursus volgen in één van de genoemde massages? De startdatum ligt dan begin mei (of eerder).
De cursusmomenten liggen in principe op de ochtend of een middag. Dit kan, in overleg, op iedere weekdag of op een ochtend in het weekend.
Een cursus kan, in verband met de huidige coronamaatregelen, in een individueel traject, waarbij je zelf een gast uitnodigt, of met maximaal 2 personen tegelijk georganiseerd worden.
* Het e-mailadres info@centrumeigenwijze.nl is gekoppeld aan mijn website. Omdat de website binnenkort van het internet verdwijnt en daarmee dit adres niet meer door mij gebruikt kan worden, raad ik je aan om dit e-mailadres niet meer te gebruiken. Mijn privé e-mailadres is: marianne.van.zuijlen@ziggo.nl

 

Uitzondering:
Mocht je de opleiding polariteitsmassage of de opleiding voetreflexmassage willen volgen, en je begint dit traject vóór 15 juni 2021 dan kun je dit traject vanaf september in alle rust afmaken.

Dit geldt ook als je de cursus lymfemassage of de cursus voetreflexmassage lymfebehandeling wilt volgen.

 

 

 

 

 

 

Omarm het donker, verwelkom het licht!

Dat is mijn wens voor het nieuwe jaar 2021

 

Corona perikelen.
Lange tijd heb ik me stil gehouden wat betreft mijn visie op het coronagebeuren, maar nu merk ik dat ik me hierover wat duidelijker wil uitspreken. Dit heb ik gedaan in mijn nieuwsbrief van november 2020, die ook via de website te lezen is onder het item: Nieuwsbrieven.

Ik denk dat het hoog tijd is dat we alles op alles gaan zetten om ons immuunsysteem sterker te maken.
Een holistische lymfemassage is hiervoor een goed hulpmiddel.
Natuurlijk niet hét middel, maar wel een goede aanzet.

Bij Centrum Eigen Wijze kun je kiezen voor:
- een individuele lymfemassage, waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd
- een lymfebehandeling via de voetreflexmassage

- een cursus van 36 lesuren volgen waarbij je leert om zelf de holistische lymfemassage te geven

- een cursus voetreflexmassage lymfebehandeling volgen waarbij je een lymfebehandeling via de voeten leert geven;
het is een cursus van 20 lesuren als je de voetreflexmassagecursus Basis hebt gevolgd bij Centrum Eigen Wijze; en het is een cursus van 32 lesuren als je elders een cursus voetreflexmassage hebt gevolgd.