Logo Centrum Eigen Wijze

Achtergrond


Via opleidingen als leerkracht basisonderwijs en maatschappelijk werkende en via werkervaringen in de basiseducatie, het maatschappelijk werk, en trainer en begeleider ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke groei- en bewustwordingsprocessen. Op dit vakgebied heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd; ik ben onder andere in het bezit van de diploma's polariteitsmassage, polariteitstherapie en voetreflextherapie.

Ondertussen heb ik ruim vijfentwintig jaar ervaring als therapeut, masseur & trainer en heb ik de nodige extra studiedagen en trainingen achter de rug omdat ik het altijd van belang heb gevonden dat ik zelf ook gevoed blijf worden in mijn werk. Gevoed met nieuwe ideeën, technieken, inzichten, etc.

Het grootste basiselement van waaruit ik werk is de Polariteitstherapie. Het is de bedding zeg maar.
De dragende krachten achter het polariteitsprincipe zijn een prachtig, werkzaam hulpmiddel om je leven op aarde te begrijpen (hoofd), te omarmen (hart), te voelen, te dragen en te voeden (buik & bekken).
De polariteitsgedachte heeft ook een spirituele component: de verbinding met de energetische wereld, met de ziel, het Goddelijke, de onvoorwaardelijke liefde.

Mijn leven en mijn werk heeft steeds de grondtoon van deze verbinding.
De uitnodiging en uitdaging zal voor mezelf continue zijn:

  • contact maken met en vanuit mijn hart en mijn ziel
  • me afstemmen op de aardse wereld en het ZIJN op de aarde
  • én tegelijkertijd me afstemmen op de wereld van het Goddelijke, de energetische wereld
  • deze werelden met elkaar verbinden
  • de kern van mijn ware wezen ontdekken, leven vanuit mijn hart, luisteren naar de stem van mijn ziel, me laten voeden door mijn ziel en op weg zijn naar heelheid en healing; het innerlijk Goddelijke in me ontdekken; contact maken met mijn Bron, met het allerkostbaarste in me.
  • ervoor kiezen om de vrouwelijke weg te gaan
  • het streven om onvoorwaardelijke liefde in de praktijk te brengen in het dagelijkse leven.

Ik hoop je hierin te ont-moeten! Met jóuw waarheid, met jóuw trouw aan jezelf! Met jóuw eigen unieke pad!

 

Mijn legende:

Mijn legende (mijn levensdoel) gaat over trouw zijn aan mijn waarheid, waarbij donker en licht in liefde met elkaar verbinden centraal staat.

Ik ben benieuwd naar jouw legende en op welke wijze jij die vorm en inhoud geeft!!

IMG_1275-1
IMG_1284-1