Logo Centrum Eigen Wijze

Intentie

Ik wil je raken,
              in wie je bent,
                         ik wil je raken in je hart.

Daarvoor bied ik je een liefdevolle, sfeervolle bedding waarin ik veel rust en vertrouwen creëer waaraan jij je kunt laven; wat een weldaad is voor je lichaam en voor je ziel. Ik stem af op jou. Jij staat centraal met jouw Eigen Wijsheid en jouw Eigen Wijze.

Ik werk zorgvuldig, met veel aandacht en respect voor wie jij bent, voor jouw ervaringen, jouw keuzes.

Ik kan heel snel de kern raken in wat je vertelt en wat je laat zien; ik kan je ondersteunen bij het vinden van je eigen antwoorden en je bouwstenen aanreiken. Ik kan je (in)zicht geven op je patronen die je  belemmeren te zijn die je bent en je valkuilen laten gaan herkennen en erkennen.
Mijn intentie is dat je meer in contact komt met je voelen en je hart en met je innerlijke Bron en dat je gaat ontdekken hoe prettig dat is.

Ik zal je uitnodigen om een diepere laag in jezelf aan te spreken om de ontmoeting aan te gaan; gebruik te gaan maken van de wisselwerking die ontstaat in ontmoeting om letterlijk te ont-moeten.

Ik kan je helpen om mindfulness te ontwikkelen, niet alleen in woorden, ook in gedachten, daden en ervaringen.

Voor wie dat wil steun ik je in je onderzoek hoe je de betekenis van een klacht of ziekte kunt ontdekken: jouw eigen betekenis, jouw eigen antwoord. Opdat je gaat weten wat je nodig hebt, gaat luisteren naar wat je nodig hebt en hier meer en meer naar gaat handelen. Je leert daardoor de signalen van je lichaam steeds eerder op te merken waardoor een klacht zich niet hoeft vast te zetten in je lichaam; ja zeggen tegen dat wat er is, accepteren (en dat is een doorlopend proces) en vandaar uit gaan toevoegen en acties ondernemen.

P5220079