Logo Centrum Eigen Wijze

Ik ben ...

Ik ben Marianne van Zuijlen, geboren in 1956.

De eerste zilveren draad in mijn leven en in mijn werk is: meer in contact komen met hoofd, hart, buik & bekken; meer in contact komen met denken, willen, voelen en deze met elkaar verbinden opdat ze in totale harmonie met elkaar kunnen samenwerken.

De tweede zilveren draad is: hoe blijf ik trouw aan mijn waarheid? Hoe blijf ik in mijn centrum, luisterend naar de fluisteringen van mijn ziel? Ongeacht hoe de wereld om me heen zich manifesteert.

De derde zilveren draad is: verbinding. Hoe kan kan ik me verbinden met álles in mezelf, met mensen om me heen, met alles in mijn omgeving, met het Goddelijke. Hoe kan ik je werkelijk ont-moeten?

Ik verbind me vaak met het beeld van een grote, stevige boom: stevig geworteld, diep de grond in, verbinding zoekend met andere wortels van andere bomen; mijn kruin uitreikend naar de kosmos. De verbindende stam waar de energieën van de wortels en kruin doorheen kunnen stromen staat symbool voor mijn hart.

Vanuit het contact met mijn binnenwereld maak ik de verbinding met de buitenwereld. Dat is mijn streven, iedere keer opnieuw.
En mijn intentie is om eenieder die dat ook wil hiermee van harte te ondersteunen!

 

img_1398-1.jpg
zelfportretPB120028
IMG_1546
zelfportretPB120018