Logo Centrum Eigen Wijze

Numerologische mandala

Om een speciale datum in jouw leven te eren kun je een zogenoemde numerologische mandala maken. Dit kun je doen voor jezelf; en je kunt het doen voor één van je dierbaren. Vaak wordt de datum van een  geboortedag hiervoor genomen, maar het kan iedere andere datum zijn. Zelfs als je een verdrietig moment in je leven een plek wilt geven kun je een numerologische mandala tekenen. We werken de hele workshop aan één tekening op een groot vel papier; met kleurpotlood. 

Het is heel fijn om te doen en je zult merken dat die speciale dag nog meer betekenis en diepgang voor je krijgt. Het wordt een hele persoonlijke, unieke verbeelding.

Een numerologische mandala maken klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Er komt ook nauwelijks rekenwerk aan te pas.
Je kiest een bepaalde datum; dat zijn de nummers (getallen) waarmee je gaat werken. De structuur van de mandala wordt gevormd door deze nummers. Vanuit het centrum bouw je jouw mandala laag voor laag op en je werkt naar de buitenste rand toe. Bij ieder getal (nummer) hoort een bepaalde kleur.
Ik noem het zelf vaak: "een speciale datum mandala"
Als de mandala klaar is kun je uit de tekening de datum lezen. Het wordt een hele unieke tekening, die alleen jij kunt maken zoals jij hem maakt.

 

Maatwerk

Als je met een zelf samengesteld groepje of individueel een numerologische mandala wilt maken neem dan even contact met me op om data en tijden af te spreken.

 

Praktische informatie

Data
numerologische mandala:
1 dag of 2 dagdelen
dag / dagdelen worden in overleg vastgesteld
 
Tijd: in totaal 8 lesuren
Prijs: €  80,--  per persoon
Dit bedrag is inclusief materiaal en thee.
Aantal deelnemers: 1 tot maximaal 8
Plaats: Dieren
Opgeven: telefonisch:
06 45 77 59 88
of
via de mail:
info@centrumeigenwijze.nl