Logo Centrum Eigen Wijze

Lymfe massage

Het lymfevatenstelsel is één van de meest belaste doorstromingssystemen bij de mens. We krijgen veel te veel afvalstoffen binnen en veel van deze afvalstoffen kunnen niet helemaal verwerkt worden en blijven dan achter in het lichaam, waardoor ze klachten of pijn kunnen veroorzaken. Het betreft zowel de fysieke afvalstoffen van hetgeen je eet en drinkt als de emotionele, mentale of spirituele afvalstoffen.

Het lymfevatenstelsel heeft twee belangrijke functies in je lichaam:

  • Het versterkt je afweer en het haalt afvalstoffen, ziektekiemen, gifstoffen uit het lichaam; maar voert ook op andere niveaus datgene af wat niet bij jou past: emoties die niet bij je passen, negatieve spanningen die niet bij je horen, gedachten en inzichten die niet van jou zijn.
  • Het brengt je in contact met het licht in je, het brengt je bij je innerlijk, bij je innerlijke leiding, bij je innerlijke kwaliteiten.

De lymfemassage ondersteunt de functies van het lymfevatenstelsel.
Het is een zachte, activerende massage, die het lichaam helpt om achtergebleven afvalstoffen af te voeren. Je kunt het zien als een schoonmaakmassage voor het lichaam. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen in je.

Deze massage kun je ontvangen:

  • als je merkt dat je toe bent aan een schoonmaak; een schoonmaak op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel
  • als ondersteuning van een vastenkuur
  • omdat het een hele zachte massage is kun je hem ook ontvangen als een "verwen"massage
  • na één of meerdere tekenbeten.

Ook via de voeten kan het lymfevatenstelsel gemasseerd worden.
Zie voor informatie over massage via de voeten Voetreflex massage

 

Tarief

Een lymfemassage inclusief een kort gesprek duurt 2 uur en kost € 70,--

 

 

IMG_1156-1
IMG_1016
IMG_1152-1