Logo Centrum Eigen Wijze

Polariteitsmassage

De kern van polariteitsmassage is de uitnodiging om je te verbinden. Verbinden met jezelf, met je lichaam, met de tegenpolen die jij in jouw leven op jouw pad vindt en je verbinden met al wat om je heen is.
Vanuit het contact met jouw binnenwereld verbindingen leggen met jouw buitenwereld.

Polariteitsmassage heeft als doel de energie, de levenskracht, die door en om ons lichaam stroomt, in evenwicht te brengen.

Een blokkade kan verhinderen dat het energiesysteem optimaal functioneert: ergens in het lichaam zit een te veel en, als gevolg daarvan, ergens anders een tekort aan energie. Gevolg: je bent uit balans en je krijgt klachten.

De oorsprong van een blokkade zit in belemmerende gedachten, maar je merkt het voornamelijk aan lichamelijke of emotionele pijn. Die kan heel divers zijn: hoofdpijn, pijn in rug, nek en schouders, vermoeidheid; boosheid of verdriet niet kunnen uiten, of deze niet kunnen voelen, angst, onzekerheid, depressie, burn-out, het gevoel hebben iets te missen in je leven, etc.

De polariteitsmassage werkt aan twee aspecten:

  • het door laten stromen van energie
  • het opheffen van blokkades

De polariteitsmassage behoort een plezierige ervaring te zijn: een moment van aandacht voor jou, voor wie jij bent. Het is een moment van aandacht voor jouw lichamelijk, en dus: geestelijk welzijn.

De polariteitsmassage begint met een liefdevolle acceptatie van dat wat is. De situatie hoeft niet anders te zijn. Jij hoeft niet anders te zijn.
Door deze acceptatie is het effect van een polariteitsmassage vaak ontspanning.
Hierdoor wordt een cyclische beweging op gang gebracht:
door de ontspanning -› ga je je bewust worden waar een blokkade zit -› door de acceptatie (= de erkenning) dat dat op dit moment is zoals het is -› volgt een diepere ontspanning -› waardoor de energie beter kan doorstromen -› en er meer ontspanning volgt -› etc.

Het effect van polariteitsmassage is dat je een beter contact krijgt met je lichaam, dat je de signalen ervan eerder oppikt, waardoor pijn zich niet hoeft vast te zetten. Omdat via massage veel meer het voelen dan het verstand wordt aangesproken, is het een prima middel om harmonie tussen verstand en gevoel te bewerkstelligen; harmonie tussen hoofd, hart, buik & bekken.

Deze massage werkt als ondersteuning bij een fysiek of emotioneel genezingsproces en werkt preventief ter voorkoming van klachten.

Polariteitsmassage kan je helpen bij jouw persoonlijke groei- en bewustwordingsproces; het kan je meer inzicht geven in je denken, je voelen en je wensen, waardoor je meer inzicht krijgt in wie jij bent en wat jij wilt. Dit alles heeft een helend effect op je totale welzijn.

 

onbekend met massage?

De bedoeling van een massage is dat het een prettige ervaring is. Ik realiseer me dat gemasseerd worden lang niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Misschien is het onbekend voor je? Of spannend? Misschien heb je nare ervaringen opgedaan met aangeraakt worden. Aangeraakt worden kan heel veel verschillende associaties oproepen.

Ik nodig je uit, als je de wens hebt om de ervaring van een massage te ontvangen wilt aangaan, om contact met me op te nemen.

Ik heb veel ervaring met mensen die een verlangen hebben om gemasseerd te worden en die het tegelijkertijd heel spannend vinden. Ik begeleid je op een liefdevolle respectvolle wijze. En je zult zien dat een massage (of een deel van een massage) altijd een bijzondere ervaring zal zijn!

 

Tarief

Een polariteitsmassage inclusief gesprek duurt 2 uur en kost € 70,--

 

 

Actie in 2020/2021: een cyclus van 7 massages.

In iedere massage in deze cyclus staat één chakra centraal.
Na zeven massages hebben alle zeven de chakra's in het zonnetje gestaan.
We beginnen bij het basischakra.
De zevende massage is een cadeau en ontvang je zónder betaling mits de afspraak hiervoor valt binnen 8 maanden na de eerste massage van deze cyclus.
 

IMG_1104-1
IMG_1040