Logo Centrum Eigen Wijze

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een volledige massage die op beide voeten en de onderbenen wordt uitgevoerd.

Voetreflexmassage is een vorm van heling die het zelf helende vermogen in je activeert. Fysieke, emotionele en mentale delen van je worden door de massage in evenwicht gebracht.

Voetreflexmassage is een holistische methode. Holistisch wil zeggen dat het lichaam, de geest en de ziel als totaliteit worden beschouwd. Het is om die reden dan ook geen symptoombestrijding, maar juist een totaalbehandeling. Dat betekent, dat welke klacht je ook hebt die aangeeft dat de energiestroom geblokkeerd is, dat iedere keer beide voeten behandeld worden. Op deze manier wordt het evenwicht weer hersteld.

Hoe werkt voetreflexmasssage?
Op beide voeten samen kun je het lichaam weerspiegeld zien. Door het geven van druk en impulsen op de voet en door het toepassen van specifieke grepen krijgt alles in het lichaam een energie impuls waardoor, via de ontspanning, de energie beter kan gaan stromen en waardoor blokkades opgeheven kunnen worden.

Voetreflexmassage is voor heel veel klachten helend. Zowel voor klachten op het fysieke vlak, als klachten op het emotionele of mentale vlak. Ook voor klachten waar geen (afdoende) medische verklaring voor kan worden gegeven, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, zeurende pijn in je lichaam. Nekklachten kunnen bijvoorbeeld heel goed via de voeten behandeld worden.
Ook deze massage werkt als ondersteuning bij een fysiek of emotioneel genezingsproces en werkt preventief ter voorkóming van klachten.

Voetreflexmassage is een prima hulpmiddel om je denken wat minder dominant te laten zijn.
Het brengt je in contact met je innerlijk, met je wezenlijke behoefte.
Het brengt je in contact met je voelen en je hart.
Voetreflexmassage helpt je te ervaren gedragen te worden en je welkom te voelen.
Jij mag er helemaal zijn.

 

Twee specifieke voetreflexmassages

Je kunt ook kiezen voor één van de twee specifieke voetreflexmassages:

  • DE HORMOONBEHANDELING op de voet.
    Deze voetreflexbehandeling is speciaal gericht op het hormoonstelsel. Het is een goede ondersteuning bij alle klachten die hieruit kunnen voortvloeien en het vergroot (ook als er geen klachten zijn) de draagkracht tijdens deze periodes in je leven.
    Denk bijvoorbeeld aan: menstruatie, zwangerschap, de overgang.
  • DE LYMFEBEHANDELING op de voet.
    Deze behandeling is gericht op het lymfevatenstelsel.
    Voor meer informatie hierover zie:

 

Tarief:

Een voetreflexmassage duurt 1¼ uur en kost € 45,--
Deze tijd en dit tarief geldt ook voor de lymfebehandeling op de voet.

Een hormoonbehandeling op de voet is qua tijd wat korter.
Het tarief daarvoor is € 30,-- tijd is ¾  uur.
Twee hormoonbehandelingen binnen een tijdsbestek van twee
weken kosten € 50,--. (Voorwaarde voor deze korting is dat de totale betaling plaatsvindt bij de eerste behandeling.)

 

Deelmassage voeten:

Wil je voetreflexmassages ontvangen om aan een specifieke klacht te werken? Dan is er ook de optie om te kiezen voor een serie behandelingen in een korte tijdspanne. Je ontvangt een kortere behandeling per keer en deze zelfde behandeling wordt een aantal malen herhaald. Per keer ontvang je een totaalbehandeling. Door de herhaling op korte termijn zal de effectiviteit toenemen.

Voor een deelmassage kun je ook kiezen als je wilt kennismaken met voetreflexmassage en je tot nu toe nog onbekend bent met de effecten ervan.

Een deelbehandeling duurt 45 minuten en kost € 30,--

Kies je voor een serie van vijf deelbehandelingen voetreflexmassage dan betaal je € 120,-- mits alle afspraken binnen een tijdsbestek van zes weken vallen en de betaling bij de eerste behandeling plaatsvindt.

 

IMG_1091-1
IMG_1105-1
IMG_1063-1